Prima paginăSocialEducatie

Activităţi de vacanţă la Clubul Copiilor

Dimensiune text

Până pe 2 august, la Clubul Copiilor vor fi organizate activităţi artistice şi sportive pentru toţi copiii.

Clubul Copiilor din Roman va fi deschis pe toată perioada vacanţei de vară. Pentru elevii dornici să-şi petreacă în mod plăcut şi instructiv, în acelaşi timp, câteva ore dintr-o zi de vacanţă, sunt pregătite activităţi diverse, care acoperă toate cercurile care funcţionează în cadrul clubului. Profesorii clubului vor face de serviciu pe rând, fiind rezervate, astfel, zile pentru activităţi muzicale, pentru artă plastică, design, carting sau dansuri.

clubul copiilorPe 14, 15 şi 16 iulie, sunt aşteptaţi copiii pasionaţi de desen şi pictură. Împreună cu profesoara Monica Carp, vor descoperi şi vor desena personaje din lumea desenelor animate, vor face picturi cu parfum de floare şi vor descoperi că arta este înfrăţită cu natura. 17 iulie este ziua destinată muzicii. Împreună cu profesoara Anda Dima, copiii vor face rebusuri, integrame, sudoku, cu teme muzicale, şi vor participa la jocuri care îmbină distracţia cu muzica. Pe 18, 21 şi 22 iulie, împreună cu profesorul Cristinel Prisacaru, copiii vor participa la realizarea unei lucrări de mari dimensiuni, „Oraşul nostru”, vor intra într-un concurs de grafică portretistică şi vor afla mai multe despre arta tatuajelor.

Citește și:   Începe asfaltarea pe drumurile județene Horia - Ion Creangă și Ion Creangă - Icușești - limita cu județul Bacău

Zilele de 23, 24 şi 25 iulie sunt rezervate copiilor iubitori de şah, sub îndrumarea profesorului Bogdan Creţulescu. Pe 28, 29 şi 30 iulie sunt aşteptaţi copiii dornici să înveţe tainele şofatului. Profesorul Sorin Balint le va preda „ABC-ul circulaţiei”, „Aşa da, aşa nu”, iar la final, toţi vor participa la un concurs pe teme de circulaţie. Pe 31 iulie, 1 şi 2 august sunt programate trei zile în care participanţii pot face gimnastică artistică şi pot învăţa paşi de dans din stiluri diferite. Activităţile se desfăşoară între orele 10 şi 14.

„Pentru acest an am gândit o altă abordare a programului de vacanţă, din dorinţa de a nu ne suprapune peste activităţile de vară pregătite de fiecare unitate şcolară în parte, dar şi pentru a fi cât mai atractivi pentru copii. Aşteptăm să ne treacă pragul cât mai mulţi copii, în special cei care au fost alături de noi şi pe parcursul anului şcolar”, a spus profesoara Magdalena Gheorghiţă, directorul Clubului Copiilor din Roman.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0