Prima paginăPe scurt

Accidentată din cauza propriei neatenții * Beat la volan * Șoferi amendați * Cioban găsit mort pe cîmp

Dimensiune text

Accidentată din cauza propriei neatenții

În ziua de 30 septembrie, în jurul orei 9.40, pe strada Mare, din localitatea Adjudeni, comuna Tămășeni, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.
Din primele cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce Corina M., de 26 de ani, din comuna Tămășeni, conducea un autoturism, pe strada Mare, a surprins-o și accidentat-o pe Iuliana A., de 23 de ani, din comună, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Cercetările sînt continuate de Biroul Rutier Roman.

 

Beat la volan

Pe data de 30 septembrie, în jurul orei 20.10, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe DN 2, în localitatea Tețcani, comuna Gherăești, pe Dumitru T., de 50 de ani, din comuna Săbăoani, care conducea un autoturism, avînd în aerul expirat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Șoferi amendați

În perioada 28 – 30 septembrie 2012, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț din cadrul structurilor de poliție rutieră, investigații criminale, ordine publică, investigare a fraudelor, în colaborare cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi și reprezentanți ai polițiilor locale, au acționat pentru combaterea încălcărilor normelor rutiere și pentru protejarea avutului public și privat.
În cadrul acțiunii au fost controlate 563 de autovehicule și șapte societăți comerciale și au fost legitimate 111 persoane. Au fost constatate șase infracțiuni la regimul circulației, fiind aplicate 351 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 62.320 lei, din care: 327 la Codul Rutier, 12 sancțiuni la Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 12 la alte acte normative. Au fost reținute 13 permise de conducere.

 

Cioban găsit mort pe cîmp

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că, pe malul drept al rîului Siret, în apropiere de localitatea Luțca, a fost găsit un bărbat decedat.
Din primele cercetări a reieșit faptul că persoana decedată se numește Victor P., din Cordun, care lucra la o stînă din zona Luțca. Vineri seară a consumat mai multe băuturi alcoolice în sat, iar dimineață a fost găsit mort pe cîmp, avînd mai multe plăgi în zona capului. Cauza exactă a morții va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Partajează articolul
Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0