HomePe scurt

Accidentat pe zebră

Un bătrân din Roman a fost grav accidentat după ce a vrut să traverseze strada.

 

 

În seara de 3 februarie, în jurul orei 19.15, Marcel G., în vârstă de 79 de ani, a vrut să traverseze bulevardul Roman Mușat pe trecerea pentru pietoni. Bătrânul a fost accidentat grav de Ioan R., în vârstă de 35 de ani din Roman, care era la volanul unui autoturism. Pietonul a fost diagnosticat cu sindrom confuzional, traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă parietală, traumatism toraco-abdominal și a fost transportat de o ambulanță la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului de Urgență Roman, după care a fost transferat la un spital din Iași.
Cercetările sunt continuate de Poliția municipiului Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 2
 • Gheorghe 9 ani ago

  Acum cateva zile in apropriere unii au rupt un stalp de iluminat public. Acum un altul calca un om pe trecerea de pietoni.
  Dobitocii astia de la politie stau pe centru ziua, la mica ciupeala. Mai dau si ei cate o amenda la unul care traverseaza aiurea.
  Seara si noaptea pe centru sunt curse ale baietilor cu masini puternice, a caror putere este invers proportionala cu inteligenta din dotare.
  Sau credeti ca politia nu stie asta? nu fac nimic pentru ca le e frica, se caca pe ei de frica…..va spun eu.Sau gresesc….
  Din pacate apar astfel de victime colaterale, ca daca s-ar pupa intre ei nu ar fi nici o problema. ar scapa orasul de astfel de specimene…..

 • cine le dau permise de conducere acestor nenorociti, care nu stiu sa acorde prioritate pietonilor si care se cred asa interesanti,trebuie sa se mareasca pedepsele pentru asemenea fapte ,ea sa le ridice permisele pe 3 ani, nu pe 2 sau 3 luni sa vedem atunci tot asa vor circula