Prima paginăSocialPe scurt

Accidentat pe trecere * Cu mașina în podeț * Băut și fără permis

Dimensiune text

Accidentat pe trecere

Luni dimineață, în jurul orei 5.50, pe strada Ștefan cel Mare din Roman a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în timp ce Petronela I, de 25 ani, din comuna Nisiporești, conducea un autoturism pe strada Ștefan cel Mare din Roman, a surprins și accidentat ușor un pieton care se afla în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni, pe culoarea verde a semaforului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Cu mașina în podeț

În ziua de 20 octombrie, în jurul orei 14.30, pe DJ 207A, pe raza comunei Sagna, a avut loc un accident rutier din care a rezultat rănirea unei persoane. Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că în timp ce Ștefan N. de 58 ani din Roman, conducea un autoturism pe DJ 207A, pe raza comunei Nisiporești, din cauza neatenției a pierdut controlul autovehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț din beton. Urmare a producerii accidentului, un pasager din autoturism a fost rănit grav. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Băut și fără permis

Duminică seară, în jurul orei 20.55, un echipaj din cadrul Postului de Poliție Oniceni, l-a depistat pe DC 75 pe raza comunei Oniceni pe Ionuț B., un tânăr localnic de 22 ani care conducea un autoturism având o concentrație de 0.49 mg/l alcool pur în aerul expirat și fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0