Accident rutier cu patru victime la Girov

HomeNeamt

Accident rutier cu patru victime la Girov

Sâmbătă, 14 octombrie, la ora 08:35, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Căciulești, din comuna Girov, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat patru echipaje de pompieri, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD (TIM și EPA), din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, și un echipaj cu ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț. În evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, unul dintre conducătorii auto.

„Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii, au acționat pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o echipajului SMURD TIM. Victima, o femeie în vârstă de 31 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, după care a fost transportată la UPU Piatra Neamț. Un bărbat de 46 de ani, conducătorul celuilalt autoturism, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital. Alte două persoane, o femeie de 41 ani și un minor de 7 ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale, acestea fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț. Pompierii au intervenit și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier”, a precizat căpitan Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

Comentarii

WORDPRESS: 0