HomeRoman

Absolvenții romașcani sînt chemați la bursa locurilor de muncă

Pe 28 septembrie, de la ora 9, Agenția Locală pentru Ocuparea Forței de Muncă (ALOFM) Roman va organiza ediția din acest an a bursei locurilor de muncă pentru absolvenți.

 

Scopul evenimentului este acela de a facilita contactul direct dintre angajatori și tinerii interesați să obțină un loc de muncă, iar agenții economici romașcani care doresc să participe la bursă pot contacta reprezentanții ALOFM, în vederea înscrierii ofertelor proprii. Deocamdată, ALOFM Roman nu a transmis invitații de participare către angajatori și către absolvenți, reprezentanții agenției urmînd să ia săptămîna viitoare decizia finală privind locația unde se va desfășura evenimentul – fie la Casa Armatei, fie la sediul Grupului Școlar „Vasile Sav”.

La ultima bursă a locurilor de muncă organizată la Roman – bursa generală, din luna mai – 51 de angajatori au oferit 306 locuri de muncă, iar 603 de persoane și-au căutat de lucru. 273 de romașcani au fost selectați în vederea încadrării, iar 34 dintre ei au fost angajați pe loc.

Comentarii

WORDPRESS: 0