Prima paginăPe scurt

A vrut să-și facă dreptate singur

Dimensiune text

Un tată amețit și nemulțumit de modul în care au rezolvat polițiștii o reclamație l-a amenințat cu cuțitul pe cel care i-a agresat verbal fiicele.

 

 

Sâmbătă, 20 aprilie, în jurul orei 14.08, polițiști din cadrul Postului de Poliție Secuieni au fost sesizați de către Iulian A., de 35 de ani, din comuna Români, domiciliat fără forme legale în comuna Secuieni, cu privire la faptul că Neculai M. i-a amenințat cele două fete minore cu acte de violență. În urma acestei sesizări, polițiștii s-au deplasat la fața locului, au audiat părțile implicate în eveniment și au luat măsurile legale. În aceeași zi, tatăl copilelor a apelat în repetate rânduri Serviciul 112 și a sesizat faptul că nu este mulțumit de măsurile legale dispuse.

În urma acestor sesizări, polițiști din cadrul Postului de Poliție Secuieni s-au deplasat în satul Prăjești, în vederea aplanării stării conflictuale existente. La fața locului a fost identificat un grup de 15 persoane, printre care și Iulian A., aflat în stare de ebrietate. Acesta avea un comportament recalcitrant, violent, folosind gesturi și cuvinte obscene și amenințătoare la adresa polițiștilor, instigând celelalte persoane la acte de violență și distrugere.

În cauză a fost întocmit dosarul penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, instigarea publică și sfidarea organelor judiciare.

În aceeași zi, în jurul orei 23.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Secuieni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în jurul orei 19.30, în timp ce Vasile M., de 30 de ani, din comuna Lipova, județul Bacău, se deplasa pe jos spre locuința sa din Prăjești, a fost acostat de Iulian A., care, având asupra sa un cuțit, a început să-l înjure și să-l amenințe că-i taie gatul. Față de Iulian A. a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare și port ilegal de armă albă.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0