Prima paginăActualitateNeamt

A murit consilierul judeţean Neculai Andoni

Dimensiune text

Consilierul judeţean Neculai Andoni a încetat din viaţă vineri, 22 august. Tragedia s-a întâmplat la Tîrgu Neamţ, la firma consilierului liberal. Acesta ar fi vrut să cubeze nişte masă lemnoasă, dar, în timpul manevrelor specifice, un buştean a căzut peste el. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Neamţ a fost chemat de urgenţă la faţa locului şi l-a preluat pe consilier pentru a-l transporta la spital. „În momentul în care a fost găsit, pacientul se afla în stop cardio-respirator. A fost transportat la spital şi a fost predat medicilor de acolo, în curs de resuscitare”, a afirmat Mihaela Olaru, asistenta şefă a SAJ Neamţ. Neculai Andoni a fost dus la spitalul din Tîrgu Neamţ, dar, din păcate, în scurt timp, medicii nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

Neculai Andoni avea 65 de ani. El a fost şef de district la Ocolul Silvic Tîrgu Neamţ şi, pentru mai mulţi ani, preşedintele PNL Tîrgu Neamţ. „A fost un şoc. Donam sânge când am aflat tragica veste, eram pe scaunul pentru donare. Transmit condoleanţe familiei, a fost un om deosebit, cu care am colaborat bine”, a spus Dan Manoliu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ. Este al doilea deces care afecteaza structura Consiliului Judeţean Neamţ, după decesul consilierului UNPR Ioan Spiridonescu, la începutul acestui an.

„Am fost foarte apropiaţi. Neculai Andoni a fost de mare caracter, un om serios şi corect faţă de PNL. Noi nu am fost de acord mereu, am mai avut divergenţe, dar timpul a dovedit că domnul Andoni a avut dreptate. Chiar zilele trecute m-am întâlnit cu el, am stat de vorbă şi i-am spus că a avut dreptate atunci când mi-a atras atenţia asupra unor situaţii şi persoane. Domnul Andoni rămâne un om de o mare fineţe sufletească, cu un caracter puternic. Decesul lui este o mare pierdere”, a afirmat Dorinel Ursărescu, fostul preşedinte al PNL Neamţ.

Dumnezeu să-l ierte!

Partajează articolul
Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0