Prima paginăSocial

A început ediția din acest an a bâlciului tradițional de la Roman

A început ediția din acest an a bâlciului tradițional de la Roman

Dimensiune text

 

 

Deschiderea ediției din acest an a bâlciului tradițional de la Roman, care se desfășoară în zona Bazarului până pe 6 august, a avut loc sâmbătă, 28 iulie, în prezența primarului Lucian Micu, a directorului Direcţiei Administraţia Pieţelor, Bazar, Obor din cadrul Primăriei Roman, Doinița Maftei, a unor consilieri locali și a reprezentanților instituțiilor de control și siguranță.

„Astăzi deschidem oficial bâlciul anual din Roman. Avem trei agenți economici cu parcuri de distracție, patru cu terase de alimentație publică și în jur de 20 care sunt cu vânzare de mărfuri industriale. Sperăm ca și în acest an romașcanii și cetățenii din zonă să vină și să se bucure de ceea ce avem de oferit și, bineînțeles, totul să se desfășoare fără evenimente deosebite. Avem și sprijinul Poliției naționale, al Jandarmeriei și al Poliției Locale, astfel încât, considerăm noi, sunt întrunite toate condițiile pentru ca activitatea din bâlci, care se va încheia pe 6 august, să se desfășoare în condiții normale, iar copiii, în primul rând – pentru că e o adresabilitate mai mare către cei mici -, să se bucure de oferta din acest an a bâlciului de la Roman”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Citește și:   275 de locuri de muncă pentru romașcani. Ce agenți economici fac angajări în zona Roman

Conform directorului Direcţiei Administraţia Pieţelor, Bazar, Obor din cadrul Primăriei Roman, Doinița Maftei, până sâmbătă se închiriaseră toate locurile destinate agenților comerciali, în afară câteva locuri pentru vânzătorii de haine din piele și blană -, fiind încasată deja de la agenții comerciali suma de 105.596 de lei.

Romașcanii se vor putea bucura de parcurile de distracție și de produsele de la terasele de alimentație publică, în incinta Bazarului și în parcarea adiacentă, dar vor putea cumpăra și haine din piele sau din blană sau alte produse nealimentare. Activităţi de alimentaţie publică sau comercializare de mărfuri se pot desfăşura pe strada Renaşterii, dar doar pe terenurile proprietate privată și numai cu aviz de la Primărie. Accesul pe această stradă va fi permis doar riveranilor și mașinilor de aprovizionare, iar Poliția Rutieră va putea restricționa accesul și pe strada Bogdan Dragoș în cazul în care numărul vizitatorilor o va impune, acest lucru întâmplându-se, de obicei, în ultimele trei zile de desfășurare a bâlciului.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0