[FOTO] A fost deschisă o nouă ediție a Târgului Expofashion din Roman

HomeEconomie

[FOTO] A fost deschisă o nouă ediție a Târgului Expofashion din Roman

În cadrul evenimentelor dedicate Zilelor Municipiului, în perioada 19-23 mai, la Roman are loc o nouă ediție a Târgului Expofashion, organizat de Camera de Comerț și Industrie Neamț în colaborare cu Primăria municipiului Roman.

Din spațiile expoziționale amenajate în acest an în parcarea din zona Colegiului Național „Roman-Vodă”, romașcanii pot cumpăra în aceste zile, de la aproximativ 60 de agenți economici, mărfuri diversificate, cele mai multe produse în România. Târgul a fost inaugurat miercuri, 19 mai, în prezența președintelui Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Apopii, și a primarului Leonard Achiriloaei.

„Târgul Expofashion este un eveniment care a devenit tradiție la Roman, organizat în acest an în cadrul sărbătorilor municipiului. Credem că târgul va fi și anul acesta un succes, unde se va putea găsi o gamă diversificată de produse. Aceste târguri sunt apreciate de romașcani, au o adresabilitate destul de mare și îi așteptăm pe toți romașcanii să treacă pragul acestei expoziții”, a afirmat primarul Leonard Achiriloaei.

„Pentru noi, Romanul este o destinație importantă a evenimentelor pe care le organizează Camera de Comerț și Industrie Neamț. Am convenit asupra unui program de evenimente, de la începutul anului, cu administrația locală, care ne sprijină în mod deosebit. Vom mai organiza la Roman în acest an și Târgul Auto – și sper să reușim să organizăm și Târgul de Carte, un eveniment la care ținem foarte mult. Romanul este un oraș care se dezvoltă, romașcanii sunt deschiși la astfel de evenimente, iar producătorii care vin la acest tip de târguri sunt mulțumiți de relația dintre ei și romașcani. Târgul este benefic și pentru producătorii din județul Neamț și din zonă, va fi benefic și pentru romașcani, care vor găsi aici produse diverse pentru ceea ce le trebuie în casele lor”, a declarat președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Apopii.

Târgul Expofashion amenajat în parcarea din zona Colegiului Național „Roman-Vodă” este deschis de miercuri, 19 mai, până duminică, 23 mai, inclusiv – de miercuri până sâmbătă între orele 9.30 – 19.00, iar duminică între orele 9.30 – 14.00.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0