A demarat noua campanie de plantări de arbori și de flori în Roman

HomeSocial

A demarat noua campanie de plantări de arbori și de flori în Roman

 

Primăria municipiului Roman informează că, în paralel cu măsurile specifice pentru combaterea răspândirii și infectării cu noul coronavirus, a demarat și campania de plantare de arbori.

Astfel, miercuri, 18 martie, s-au plantat 225 de arbori din specia platan și frasin pe aliniamentul străzii Ștefan cel Mare (de la Pompieri și până la barieră). În Aleea Revoluției s-au plantat 25 de mesteceni și 25 de platani. În cursul zilei de joi, urmează să fie plantați, în zona Victor Hugo, 25 de copaci de mesteacăn, iar în noul parc care se amenajează pe strada Alexandru cel Bun vor fi plantați 15 platani. Tot joi a început și plantarea de arbori din specia lampion pe bulevardul Republicii. Urmează ca pe aliniamentul stradal de pe strada Dumitru Mărtinaș să fie plantați 80 de paltini și frasini.

„Până acum au fost răsădite peste 10.000 buc panseluțe, crescute în serele proprii ale Primăriei Roman, în alveolele de la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu bulevardul Republicii, giratoriul Florilor, aliniamentul Oituz, Piața Roman-Vodă, urmând a fi înfrumusețate alveolele de la intersecția străzii Oituz cu strada Ștefan cel Mare și strada Sucedava, Școala Alexandru Ioan Cuza, Biblioteca «George Radu Melidon» și Colegiul Tehnic «Petru Poni»”, au precizat reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0