A avut loc primul tur ghidat organizat de Primărie la obiectivele din oraș

HomeCultural

A avut loc primul tur ghidat organizat de Primărie la obiectivele din oraș

Joi, 14 iulie, s-a desfășurat primul tur ghidat la obiectivele din municipiul nostru, organizat de primărie de două ori pe lună, sub titulatura „Descoperă Romanului”, după ce o inițiativă în acest sens a fost adoptată printr-o hotărâre a Consiliului Local, la începutul acestei luni.

Următorul tur ghidat pus la dispoziție gratuit de către Primăria Municipiului Roman va avea loc pe data de 28 iulie. Înscrierile se fac la numărul de telefon 0233 208 621 (de luni până joi, între orele 08:00-16:30, iar vinerea, între orele 08:00-14:00) sau pe e-mail, la adresa: cts@primariaroman.ro. Traseul începe în centrul orașului, punctul de întâlnire fiind statuia Domnitorului Roman Mușat, și durează aproximativ 3-4 ore. De asemenea, odată cu organizarea acestei activități turistice, pentru două dintre obiectivele aflate în administrarea Primăriei, Biblioteca Municipală „George Radu Melidon” și Casa Hogaș, va exista și un program separat de vizitare.

Chiar de joi am început acțiunea «Descoperă Romanul», acel tur ghidat pe care îl oferim tuturor romașcanilor, pentru toți cei care vor să profite de această oportunitate și să cunoască în detaliu municipiul Roman, cu principalele obiective și cu povestea sa, dar și cu vizite la muzeele din municipiul Roman. A fost o acțiune apreciată, mă bucur că am putut să fac o inițiativă pe placul multor romașcani și să se bucure de acest tur ghidat pe care îl oferim în perioada estivală. Peste două săptămâni va avea loc următoarea etapă a acestui tur ghidat. Îi rugăm pe toți cei care doresc să facă acest lucru să se înscrie din timp și să profite aceste momente”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0