A ajuns în arest după ce și-a amenințat părinții cu moartea

HomeActualitate

A ajuns în arest după ce și-a amenințat părinții cu moartea

 

Un bărbat din localitatea Moldoveni a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de faptul că nu ar fi respectat ordinul de protecție, și-ar fi amenințat părinţii cu moartea şi ar fi exercitat acte de violenţă asupra acestora, informează IPJ Neamț.

Joi, 10 septembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Români au fost sesizați de către un bărbat de 80 de ani, din Moldoveni, cu privire la faptul că, în seara zilei de 9 septembrie, fiul său, de 54 de ani, a venit la locuinţa sa şi l-a ameninţat cu moartea atât pe el, cât şi pe soţia acestuia, o femeie de 74 de ani, încălcând astfel ordinul de protecţie.

„Din cercetări a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 54 de ani, ar fi pătruns în curtea și locuința părinţilor săi, unde i-ar fi amenințat-o cu moartea. La data de 5 septembrie, bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi exercitat acte de violenţă asupra părinţilor săi, față de acesta, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu. La data de 10 septembrie, Judecătoria Roman a emis un ordin de protecție prin care s-a dispus evacuarea acestuia din domiciliu și să păstreze față de părinţii săi o distanță de minim 150 de metri”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi încălcarea ordinului de protecţie provizoriu. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de vineri, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0