Prima paginăSocial

93 de romașcani au acces la o locuință ANL

93 de romașcani au acces la o locuință ANL

Dimensiune text

 

 

Vineri, 9 februarie, Primăria Roman a publicat lista solicitanţilor care au acces și lista solicitanților care nu au acces la o locuinţă ANL în anul 2018. În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică local a făcut demersurile pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a șase blocuri: două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au 93 de romaşcani. Pe lista celor care au solicitat o locuinţă ANL figurează şi 34 de persoane care nu îndeplinesc condiţiile cerute de lege, în sensul că nu au adeverinţa de salariat actualizată, nu lucrează în Roman, a depășit vârsta limită sau şi-au cumpărat, între timp, o locuinţă. Lista poate fi consultată pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: http://www.primariaroman.ro/Anunturi/2018/02/2018-02-19_Lista_ANL_2018.pdf .

Persoanele care vor să depună contestație la prezenta listă au termen până la data de 16 februarie 2018 să depună contestație, împreună cu documente justificative, la Birou Unic din cadrul Primăriei Roman.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0