80 de persoane angajate în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

HomeEconomie

80 de persoane angajate în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți

 

 

La o lună de la desfăşurarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în data de 19 octombrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamţ a evaluat rezultatele. Astfel, din cele 192 persoane selectate pentru interviu, au fost angajate 80, din care șapte persoane absolvente de studii superioare.

Cele mai multe locuri de muncă au fost ocupate în meserii din următoarele domenii: comerț și servicii (31), industrie (27, din care 12 în industria textilă) și construcţii (15). Cele șapte locuri de munca ocupate de cei cu studii superioare au fost pentru inginer mecanic (2), analist programator (2), inginer service IT (1), inginer prelucrare lemn (1) și inginer zootehnist (1).

În județul Neamț, la bursa locurilor de muncă pentru absolvenți au participat 76 de agenți economici (32 la Piatra Neamț, 32 la Roman și 12 la Tîrgu Neamț), care au oferit 686 locuri de muncă vacante. Au participat 536 de persoane, 237 la Piatra Neamț, 190 la Roman și 109 la Tîrgu Neamț, iar ca urmare a acestei acțiuni 31 de persoane au fost angajate pe loc și 192 au fost selectate în vederea încadrării.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0