Prima paginăSocial

79 de romașcani au acces la o locuință ANL, în 2019

79 de romașcani au acces la o locuință ANL, în 2019

Dimensiune text

 

 

Luni, 18 februarie, Primăria Roman a publicat lista actualizată a solicitanţilor care au acces la o locuinţă ANL în anul 2019, în ordinea punctajului. Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au 79 de romaşcani. Lista poate fi consultată mai jos sau pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2019/02/2109-02-18-LISTA-ANL-DUPA-CONTESTATII1.pdf.

În urma contestațiilor depuse după publicarea listei inițiale, la începutul acestei luni, numărul potențialilor beneficiar ai unei locuințe ANL în 2019 a crescut cu șase, de la 73. Lista finală cu solicitanţii şi punctajul obţinut de fiecare în parte va fi supusă aprobării într-o următoare şedinţă de Consiliu Local.

În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică local a făcut demersurile pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a șase blocuri: două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu. Primăria municipiului Roman dispune de terenuri în zona cartierului Vasile Lupu pentru construirea a zece blocuri, dar pentru care trebuie alocate și fonduri din partea ANL. Ultimele trei blocuri destinate tinerilor au fost date în folosință în 2012.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0