73 de romașcani au acces la o locuință ANL

HomeSocial

73 de romașcani au acces la o locuință ANL

 

 

Luni, 4 februarie, Primăria Roman a publicat lista solicitanţilor care au acces și lista solicitanților care nu au acces la o locuinţă ANL în anul 2019. În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică locală a făcut demersuri pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a încă șase blocuri prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL): două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au 73 de romaşcani. Pe lista celor care au solicitat o locuinţă ANL figurează şi 56 de persoane care nu îndeplinesc condiţiile cerute de lege, în sensul că nu au adeverinţa de salariat actualizată, nu lucrează în Roman, au depășit vârsta limită sau şi-au cumpărat, între timp, o locuinţă. Lista poate fi consultată pe site-ul Primăriei Roman, la acest link: https://primariaroman.ro/anunt-privind-lista-solicitarilor-care-au-sau-nu-acces-la-o-locuinta-anl-in-anul-2019/.

Persoanele care vor să depună contestație la prezenta listă au termen până la data de 8 februarie 2019 să depună contestație, împreună cu documente justificative, la Birou Unic din cadrul Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0