Prima paginăEconomie

67 de locuri de muncă pentru romaşcani, la început de an. Se caută administrator pentru o asociație de proprietari

67 de locuri de muncă pentru romaşcani, la început de an. Se caută administrator pentru o asociație de proprietari

Dimensiune text

 

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ALOFM) Roman oferă romaşcanilor, pentru săptămâna aceasta, 67 de locuri de muncă.

În industrie sunt disponibile 46 de locuri de muncă, pentru meseriile de: muncitor necalificat (35), operator-confecţioner industria de îmbrăcăminte (11).

În construcţii, agricultură și silvicultură sunt disponibile patru locuri de muncă, pentru meseriile de: electrician (1), lăcătuș mecanic (1), prelucrător produse ceramice (2).

În comerţ şi servicii sunt disponibile 17 locuri de muncă, pentru meseriile de: administrator asociație de proprietari (1), asamblator-montator profile aluminiu și geam termopan (3), confecționer tâmplărie din aluminiu și mase plastice (3), femeie de serviciu (1), lucrător bucătărie (6), șef secție (1), tehnician cablu TV (1), tehnician veterinar (1).

Pentru această săptămână, în judeţul Neamţ sunt disponibile 334 de locuri de muncă. Date suplimentare despre locurile de muncă pot fi obţinute de la sediul ALOFM Roman, de pe strada Olteniei, telefon 0233.743848.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0