51 de romașcani au acces la o locuință ANL

HomeSocial

51 de romașcani au acces la o locuință ANL

 

Luni, 10 februarie, Primăria Roman a publicat lista solicitanţilor care au acces și lista solicitanților care nu au acces la o locuinţă ANL în anul 2020.

Acces la acest program destinat tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani au în acest moment 51 de romaşcani. Pe lista celor care au solicitat o locuinţă ANL figurează şi 91 de persoane care nu îndeplinesc condiţiile cerute de lege, în sensul că nu au adeverinţa de salariat actualizată, nu lucrează în Roman, au depășit vârsta limită sau şi-au cumpărat, între timp, o locuinţă.

Listele pot fi consultate mai jos sau pe site-ul Primăriei Roman, la următoarele adrese: https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-10-LISTA-ANL-CU-ACCES-PT-SITE_compressed.pdf , respectiv https://primariaroman.ro/wp-content/uploads/2020/02/2020-02-10-LISTA-ANL-FARA-ACCES-PT-SITE_compressed.pdf .

Persoanele care vor să depună contestație la prezentele liste au termen până la data de 17 februarie 2020 să depună contestație, împreună cu documente justificative, la Birou Unic din cadrul Primăriei Roman. După evaluarea contestațiilor, lista finală cu solicitanţii şi punctajul obţinut de fiecare în parte va fi supusă aprobării într-o următoare şedinţă de Consiliu Local.

În acest moment nu sunt libere locuințe destinate tinerilor, dar administrația publică locală a făcut demersuri pentru construirea în Roman, în cartierul Vasile Lupu, a încă șase blocuri prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL): două pentru tineri, câte unul pentru specialiștii ce lucrează în sistemul de educație și în cel de sănătate și două blocuri de locuințe de serviciu.

Prezent, anul trecut, la Roman, în luna februarie, la predarea amplasamentul pentru construirea unui nou bloc de locuințe destinat specialiștilor din sănătate, ce se va ridica în cartierul Vasile Lupu, directorul general adjunct al ANL, Ciprian George Stan, a oferit asigurări că se vor aloca bani și pentru celelalte documentații realizate de către municipalitate pentru celelalte blocuri.

 

2020-02-10-LISTA-ANL-CU-ACCES

 

2020-02-10-LISTA-ANL-FARA-ACCES

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0