Prima paginăSocial

5.000 de puieți de salcâm, plantați în zona podului CFR

5.000 de puieți de salcâm, plantați în zona podului CFR

Dimensiune text

 

 

Reprezentanții municipalității au demarat, și în această primăvară, o campanie de plantare de arbori, aceasta urmând a fi continuat la toamnă, când vor fi acoperite și alte zone din oraș.

„Împreună cu colegii din Primărie, dar și cu alți voluntari, am reușit, în această dimineață, să ne aducem o contribuție la îngrijirea naturii, prin plantarea a 5.000 de puieți de salcâm cumpărați de la Ocolul Silvic. Puieții au fost plantați în zona podului CFR. Încă 1.000 de puieți de salcâm vor fi plantați în această primăvară după zona digului de protecție a râului Siret și în parcul municipal. Așa cum facem la fiecare plantare, vom uda periodic puieții și am încredere că vom primi sprijin și din partea dumneavoastră pentru a-i proteja și a le oferi condiții să crească și să ne ofere beneficiile pe care natura le împarte atât de generos cu omenirea”, a afirmat primarul Lucian Micu pe pagina de socializare.

Conform raportului de activitate prezentat de administrația publică locală, anul trecut, pe lângă cei 5.000 de molizi donați de Arhiepiscopia Romanului, în Roman s-au mai plantat peste 3.000 de arbori din diferite specii, iar către asociațiile de proprietari au fost distribuiți pentru a fi plantați 1.100 de arbori, din speciile tei, paltin, frasin și mesteacăn.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0