40 de persoane, angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

HomeSocial

40 de persoane, angajate pe loc la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

 

bursa 04Joi, 20 octombrie, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ a organizat o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Întâlnirea dintre angajatori şi persoanele din Roman aflate în căutarea unui loc de muncă a fost organizată la fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav” de pe bulevardul Republicii. Manifestări similare au fost organizate joi și la Piatra Neamţ și Tîrgu Neamț.

La această ediție a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi au participat 97 de agenți economici, 45 la Piatra Neamt, 44 la Roman și opt la Tîrgu Neamț, care au oferit  758 locuri de munca vacante.    Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: servicii (în meserii ca vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, construcții.

Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în municipiul Roman (378), următorul fiind municipiul Piatra Neamț (326) și orașul Tîrgu Neamț (54). În județul Neamț au participat 554 de persoane, 283 la Piatra Neamț, 193 la Roman și 78 la Tîrgu Neamț. Ca urmare a acestei acțiuni, 40 de absolvenți au fost angajați pe loc (26 la Piatra Neamț și 14 la Roman) și 169 au fost selectați în vederea încadrării (63 la Piatra Neamț, 92 la Roman și 14 la Tîrgu Neamț).

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • Fugiti din Moldova.Mergeti in Bucuresti sau Transilvania si vedeti salariile ce diferente