HomeSocial

40.000 de lei numai din gărzi la centrele de permanență

Pe lîngă utilitatea deja dovedită, centrele de permanență înființate în județ s-au dovedit și foarte profitabile pentru cadrele medicale care efectuează gărzi.

 

 

Pe lîngă veniturile de la cabinetele medicale individuale, medicii au avut ocazia să-și rotunjească salariile cu zeci de mii de lei. De la începutul anului și pînă acum, în cele două centre de permanență care funcționează în Roman, pe strada Bogdan Dragoș și Anton Pann, au fost tratați peste 600 de pacienți, însă și încasările au fost pe măsură.
La nivelul județului există trei centre de permanență funcționale, din care două în Roman. În total, luna trecută, instituția noastră a avut alocați pentru plata gărzilor din aceste centre 40.000 de lei„, a precizat jurist Valerică Frățilă, președintele Casei de Asigurări de Sănătate Neamț.

În cele două centre de permanență din Roman activează 11 medici, iar plata utilităților este asigurată de către autoritățile locale, în vreme ce medicamentele și materialele sanitare sînt asigurate de către Direcția de Sănătate Publică Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0