Prima paginăSocial

341 de locuri de muncă pentru şomerii tineri din judeţ

Dimensiune text

65 de agenţi economici din judeţ îşi anunţaseră, până miercuri, 24 septembrie, participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, care va avea loc vineri, 26 septembrie, în trei centre din judeţ, la Piatra Neamţ, Tîrgu Neamţ şi Roman. Aceştia vor pune la dispoziţia tinerilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 341 de joburi. Cele mai multe dintre acestea sunt pentru zona Roman. Marea majoritate a locurilor de muncă nu necesită o calificare deosebită, adresându-se absolvenţilor de studii medii. Doar 12 posturi din oferta ce va fi prezentată vineri, 26 septembrie, sunt pentru absolvenţi de studii superioare. Cele mai multe sunt în domeniul confecţiilor, serviciilor, prelucrarea lemnului şi asigurări.

„În perioada următoare, numărul agenţilor participanţi va creşte, întrucât aşteptăm în continuare răspuns din partea unor agenţi economici care au fost invitaţi. De asemenea, agenţii economici care nu au primit invitaţie, dar care doresc să îşi ocupe locurile de muncă vacante din cadrul firmei se pot adresa agenţiilor locale”, a precizat Dana Chirilă, purtător de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Neamţ.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi îşi va deschide porţile la Roman vineri, 26 septembrie, începând cu ora 9, la Restaurantul „Brăduţul” (fosta cantină a Liceului Tehnologic „Vasile Sav”), pe Bulevardul Republicii.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0