Prima paginăSocial

332 de romașcani doresc ca Zilele Municipiului să se desfășoare lângă ștrand

332 de romașcani doresc ca Zilele Municipiului să se desfășoare lângă ștrand

Dimensiune text

 

Rezultatele sondajului inițiat de conducerea Primăriei Roman cu privire la locul cel mai potrivit unde ar trebui să se desfășoare evenimentele ocazionate de Zilele Municipiului Roman, până marți, 21 martie, ora 16.30, arată că în topul preferințelor rămâne Complexul de Agrement „Moldova”.

Până marți, la momentul închiderii serviciului de la Primăria Roman, au răspuns la sondaj 571 de persoane, adică aproximativ 1% din populația reală a orașului. Dintre respondenți, 332 de voturi au fost date pentru ca manifestările să se țină în Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”, 186 au ales centrul municipiului și 53 de persoane au optat pentru un alt loc. „Sondajul este deschis până pe 1 aprilie, dacă și numărul romașcanilor interesați să participe la luarea deciziei va fi unul semnificativ. Mulțumim tuturor pentru participare și interesul manifestat!”, precizează reprezentanții Primăriei Roman pe pagina de socializare.

De când sunt Zilele Municipiului Roman, aflate acum la a VIII-a ediție, manifestările, inclusiv concertele, au loc în centrul orașului, ceea ce presupune automat și închiderea circulației rutiere.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0