31 de șoferi au rămas fără permis, de Crăciun

HomeActualitate

31 de șoferi au rămas fără permis, de Crăciun

În cele trei zile de Crăciun, polițiștii nemțeni au organizat 25 de acțiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii publice. Au fost constatate peste 80 de infracțiuni, iar pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au reținut 31 de permise de conducere, informează IPJ Neamț.

Polițiștii au intervenit, în ultimele trei zile, la peste 400 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. De asemenea, în perioada de referință, poliţiştii au organizat 25 de acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale. În urma activităților, au fost constatate 81 de infracţiuni, patru persoane fiind surprinse în flagrant delict. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 179 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 85.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate zece infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 31 de permise de conducere și retrase cinci certificate de înmatriculare. Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0