300.000 de lei încasări la ștrand, în acest sezon

HomeSocial

300.000 de lei încasări la ștrand, în acest sezon

Aproape 30.000 de persoane au trecut pragul ștrandului din Complexul de Agrement „Moldova” din Roman în acest sezon estival. Din cauza vremii răcoroase de la începutul verii, ștrandul a fost redeschis în acest an mai târziu, abia pe data de 22 iunie.

„Mă bucur de modul în care se desfășoară activitatea în Ștrandul Municipal Roman, de faptul că suntem apreciați pentru organizarea de acolo și foarte multă lume ne transmite acest lucru. Avem aproape 30.000 de beneficiari ai acestor servicii din Ștrandul Municipal, de la deschidere am făcut încasări importante, de circa 300.000 de lei. Astăzi au ajuns și au fost amplasate și ultimele 250 de șezlonguri care au mai fost achiziționate, astfel că putem să avem condiții din ce în ce mai bune pentru cât mai mulți doritori. Și zona de agrement are o adresabilitate importantă, fiind rezervată în proporție de 100%”, a declarat vineri primarul Leonard Achiriloaei.

Anul trecut, la ștrand, din zona de bazine s-au încasat în întregul sezon aproximativ 300.000 de lei, iar din zona de foișoare, circa 61.000 de lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0