3 motive pentru care un mouse de gaming este de preferat unui mouse normal

HomeAdvertorial

3 motive pentru care un mouse de gaming este de preferat unui mouse normal

Trăiești în lumea virtuală mai mult decât în cea reală? Ești genul de persoană pentru care o zi perfectă de relaxare se traduce prin a sta în fața calculatorului sau a laptopului, cu căștile pe cap și cu toată concentrarea de care dai dovadă?

Îți place să treci nivelul, să te asiguri că ești mereu de partea bună, că salvezi situația? Cel mai probabil, știi deja că pentru ca experiența unui joc video să fie trăită cât mai intens, trebuie să ai și instrumentele necesare, care să te ajute să câștigi în fața tuturor adversarilor pe care îi ai, fie ei reali sau virtuali.

Iată, așadar, 3 motive pentru care un mouse de gaming este de preferat unui mouse normal:

  1. Câteva secunde pot schimba rezultatul jocului.

Știi momentul acela în care aproape ai ajuns de linia de sosire la un maraton și începi deja să încetinești pentru că ești sigur pe victoria ta? De cele mai multe ori, dacă încetinești, există posibilitatea ca cineva din spatele tău să te întreacă, doar pentru că ai lăsat garda jos pentru câteva secunde.

Tocmai de aceea, este indicat să te asiguri că faci tot ce poți să câștigi în lumea jocurilor video. Pentru că și acolo, la fel ca în realitate, câteva secunde pot schimba nu doar rezultatul jocului, cât și întreaga ta stare de spirit. Iar dacă ești genul de persoană care trăiește intens fiecare mișcare pe care o efectuează, atunci știi că te vei simți de-a dreptul neplăcut să pierzi.

Partea bună cu un mouse de gaming este că acest obiect este realizat special pentru a se mișca mai repede decât unul normal. Așadar, fii atent ca șoricelul pe care-l cumperi să aibă un număr cât mai mare de „doți per inch” sau DPI.

  1. Un mouse de gaming are caracteristici suplimentare spre deosebire de unul normal.

Butoane în plus, care te scutesc de clickuri inutile sau de combinații de pe tastatură sunt, categoric, un mare plus de care trebuie să ții cont atunci când îți cumperi un șoricel nou pe care să-l folosești atunci când te joci la calculator.

Funcțiile suplimentare cu care vine acesta pot propune shortcuts simple, precum accesarea unei pagini pe care ai închis-o anterior și pot ajunge, în funcție de banii pe care ești dispus să îi oferi pentru un astfel de obiect la personalizarea butoanelor. Astfel, vei reuși să ai un dispozitiv care să corespundă cât mai mult nevoilor pe care le exprimi în timpul jocului și care să te și ajute în timp real.

  1. Mouse-ul de gaming nu doar că are aceeași precizie chiar și dacă nu are fir, dar rezistă tuturor clickurilor puternice.

Ca orice jucător de jocuri video care se respectă, știi bine că atunci când mai ai doar câteva secunde să faci mișcările care să te treacă nivelul, nu mai ai control. Apeși mult mai tare pe mouse și toate acțiunile tale se intensifică.

Tocmai de aceea, ai nevoie de instrumente care să fie durabile și care să nu se strice de la o mișcare mai bruscă pe care o faci în timpul jocului. Așadar, cu cât vei investi mai mult într-un produs de calitate, cu atât vei avea mai multă siguranță în ceea ce privește durata de viață a acestuia.

Însă, ține cont că dacă într-un moment de neputință arunci mouse-ul sau tastatura, indiferent de calitatea acestora, cel mai probabil nu vor rezista chiar atât de mult precum ai putea crede.

Așadar, alegerea unor instrumente profesioniste și concepute special pentru pasionații de jocuri video te va ajuta nu doar să performezi mai bine în cadrul turneelor pe care le joci cu prietenii sau chiar cu necunoscuții, dar vor contribui considerabil și la starea de bine pe care o ai.

Apropo, știai de existența esporturilor? Caută mai multe despre acest nou sport, care presupune și încorporarea jocurilor video și bucură-te de o experiență valoroasă. Cine știe, s-ar putea ca tu să fii viitorul campion și să ajungi chiar să trăiești din asta.

Comentarii

WORDPRESS: 0