3.900 de clienți în ștrand, săptămâna trecută

HomeSocial

3.900 de clienți în ștrand, săptămâna trecută

Prima săptămână de vacanță a adus și o creștere a numărului celor care doresc să se relaxeze la ștrandul din cadrul Complexului de Agrement „Moldova” din Roman, astfel că, săptămâna trecută, ștrandul a avut aproape 3.900 de clienți. Noul sezon estival în ștrandul din Roman a început din data de 10 iunie. Serviciile din cadrul acestui complex sunt asigurate de 26 de angajați, inclusiv salvamari, iar la punctul de prim ajutor se află personal calificat.

„Activitatea în Complexul de Agrement «Moldova» a început din luna iunie, odată cu perioada caldă. O activitate care săptămâna trecută a avut un real succes, spunem noi. Au fost în ștrandul municipal 3.877 de persoane și am avut o încasare de 45.950 de lei la ștrand. Foișoarele au fost de asemenea închiriate în întregime, un venit nu atât de consistent, dar bun, 3.330 de lei, astfel că putem să acoperim o parte din cheltuielile pe care le facem cu acest complex de agrement”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Programul de funcționare al ștrandului este de luni până joi între orele 9:00 – 21:00, iar de vineri până duminică, între orele 9:00 – 22:00. Prețul unui bilet de intrare este același ca anul trecut: de luni până joi este de 6 lei pentru copii și 12 lei pentru adulți, iar de vineri până duminică este de 10 lei pentru copii, respectiv 20 de lei pentru adulți.

Anul trecut, Primăria a încasat în sezonul estival, din vânzarea a 54.370 de tichete de acces în ștrand, suma de 665.318 lei, în timp ce din funcționarea foișoarelor pentru grătar s-au încasat 68.733 de lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0