Prima paginăSocial

3.000 de oameni au fost duminică în Ștrand

3.000 de oameni au fost duminică în Ștrand

Dimensiune text

 

 

Luna iulie a fost una dintre cele mai ploioase perioade de vară din ultimii ani, însă situația s-a remediat la finele săptămânii trecute, când temperaturile au trecut spre caniculă, iar romașcanii au preferat să se bucure de apa din bazinele din Ștrand. Conform unei postări de pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Roman, peste 3.300 de clienți au mers duminică în Ștrand.

„După o vară capricioasă și cu o vreme mai deloc prielnică pentru plajă, soarele a revenit în forță și a atras un număr impresionant de clienți la ștrandul din Complexul Sportiv și de Agrement «Moldova». Astfel, vremea frumoasă și cele peste 30 de grade de afară au condus la atingerea unui nou record la cele trei bazine de înot. Duminică, 5 august, 3.304 clienți au plătit biletul de intrare în ștrand, ceea ce înseamnă încasări totale de 56.830 de lei, mai mult decât încasările din toată luna iulie. Primul record de acces la ștrandul din Roman s-a stabilit în 2016, când, tot într-o duminică, atunci în luna iunie, s-au înregistrat 3.175 de persoane care au intrat pe bază de bilet la cele trei bazine. Numărul fizic al clienților poate fi mai mare, deoarece statisticile nu cuprind și persoanele cu handicap, copiii sub 3 ani – care au gratuitate, precum și numărul beneficiarilor de tichete cu intrări gratuite, cum ar fi persoanele care au donat sânge și care primesc din partea Primăriei municipiului Roman un tichet ce le permite accesul gratuit de trei ori în ștrand”, au declarat reprezentanții Primăriei Roman.

În acest an, de luni până joi inclusiv, taxa de intrare în ştrand, care include accesul la șezlong și umbrelă, precum și accesul la vestiare, este de 12 lei pentru adulți și de 6 lei pentru copii și pensionari. De vineri și până duminică, tariful este de 20 de lei pentru adulți și de 10 lei pentru copii și pensionari. Copiii sub 3 ani și persoanele cu handicap beneficiază de intrare liberă. Pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 3 ani – 14 ani însoțitorii acestora trebuie să facă dovada vârstei (certificat de naştere). Copiii în vârstă de până la 3 ani inclusiv şi persoanele cu handicap au intrarea liberă cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei sau a încadrării în grad de handicap, după caz, iar accesul este permis o singură dată.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0