Prima paginăActualitate

22 de șoferi au rămas duminică fără permis

22 de șoferi au rămas duminică fără permis

Dimensiune text

 

Peste 60 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiști, duminică după-amiază, în cadrul unei acțiuni organizate în scopul impunerii unui climat de disciplină și siguranță rutieră în rândul participanților la trafic, amenzi în valoare de peste 60.000 de lei, informează IPJ Neamț.

La data de 26 aprilie, în intervalul orar 15.00 – 19.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice și verificării modului de respectare a prevederilor ordonanțelor de urgență.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 60.000 de lei. Dintre acestea, 49 au fost aplicate potrivit prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, iar 13 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, dintre care 20 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h și 2 pentru depășire neregulamentară. Starea tehnică a vehiculelor a fost vizită de polițiști, fiind retrase astfel două certificate de înmatriculare, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0