2 milioane de lei pentru comuna Dulcești de la Ministerul Dezvoltării, pentru rețeaua de gaze naturale

HomeSocial

2 milioane de lei pentru comuna Dulcești de la Ministerul Dezvoltării, pentru rețeaua de gaze naturale

Ministerul Dezvoltării a anunțat miercuri, 27 martie, că ministrul Adrian Ioan Veștea a semnat ieri 46 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, în valoare totală la nivel național de 587.969.604,61 de lei. Din județul Neamț, în cadrul acestei alocări a primit fonduri comuna Dulcești, 2.000.000 de lei pentru proiectul „Extindere / înființare rețea gaze naturale presiune redusă în sat Corhana, comuna Dulcești, județul Neamț”.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a rețelelor de distribuție a gazelor naturale, amenajarea unor piste pentru bicicliști, precum și a unor poduri, podețe, șanțuri și rigole betonate.

Proiectele finanțate prin Programul «Anghel Saligny» marchează pași concreți, cu efecte semnificative, către dezvoltarea durabilă a comunităților locale, prin modernizarea și eficientizarea serviciilor publice”, a precizat cu acest prilej ministrul Adrian Ioan Veștea.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0