HomeTimp liberLifestyle

2.600 de euro pentru Revelionul în Maroc

Romaşcanii cu dare de mână au ales să petreacă sărbătorile în locuri exotice. O persoană a plătit 2.600 de euro pentru un sejur în Maroc, în perioada Revelionului.

Romaşcanii s-au adresat din timp agenţiilor de turism din oraş pentru a face rezervări pentru vacanţa de iarnă. Cereri mai multe au fost pentru perioada Revelionului, iar destinaţiile au fost alese în funcţie de preferinţe, dar şi în funcţie de posibilităţile financiare.

Și în acest an, mulţi dintre romaşcani au achiziţionat pachete turistice pentru zonele montane ale ţării, dar cei mai cu dare de mână au ales să petreacă Revelionul în diferite zone ale Europei sau au optat pentru destinaţii exotice, precum Dubai sau Maroc.

„Cererile cele mai multe au fost pentru turismul intern, în special pentru zona Bucovinei. Cel mai «exotic» pachet cumpărat de la agenţia noastră a fost Revelionul în Maroc, pentru care un turist a plătit 2.600 de euro”, a precizat Georgiana Chiorescu, consultant de călătorii la agenţia Paralela 45 Roman.

Cei care nu şi-au făcut încă planuri pentru sărbători mai au la dispoziţie ofertele tip „last minute”. Pentru un sejur în Dubai, preţurile pleacă de la 1.023 de euro de persoană; un pachet de cinci nopţi în Antalya costă începând cu 495 de euro de persoană; un sejur la Viena pleacă de la 339 de euro de persoană, iar cei care doresc să rămână în România pot petrece Revelionul în una dintre staţiunile montane cele mai renumite, cum ar fi Poiana Braşov, preţurile pentru cazare în perioada Revelionului începând de la 22 de euro de persoană.

Comentarii

WORDPRESS: 0