18 șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

HomeActualitate

18 șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

Având în vedere perioada minivacanței, perioadă în care valorile de trafic înregistrează creșteri, polițiștii rutieri au acționat pe sectoarele de drum și în zonele unde se înregistrează evenimente rutiere, pentru prevenirea acestora și combaterea principalelor cauze generatoare, informează IPJ Neamț.

Astfel, la data de 2 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00, polițiștii rutieri au acționat pe sectorul de drum DN 2 – E 85, în noaptea de 3 iunie, în intervalul orar 20:00 – 04:00 pe raza localităților Tîrgu Neamț și Piatra Neamț, iar în noaptea de 4 iunie, în intervalul orar 19:00 – 03:00, pe raza orașului Bicaz și a municipiului Roman.

Pe timpul desfășurării acțiuni, polițiștii au depistat în flagrant un conducător auto ce conducea sub influența alcoolului și au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale. Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut 18 permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare. Au fost efectuate aproximativ 300 de testări cu aparatele etilotest și 30 de testări cu aparatele drugtest, fiind verificate aproximativ 400 de vehicule, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0