Prima paginăSocial

17 localități vor rămâne fără apă două zile

17 localități vor rămâne fără apă două zile

Dimensiune text

 

apa robinetMai multe localități din zona Romanului nu vor avea apă timp de două zile, anunță compania județeană ApaServ. Este vorba despre localitățile care sunt alimentate cu apă pe aducțiunea Timișești și care au contract cu ApaVital Iași.

Conform celor de la ApaServ, ApaVital a anunțat că există o presiune scăzută în localități de pe aducțiunea Timișești. “În scopul remedierii unei avarii apărută pe conducta de 1.000 mm diametru de pe firul II al aducţiunii Timişeşti – Iaşi, zona Soci – mal drept Moldova, de sâmbătă 14 mai 2016, ora estimată 00.00, până duminică, 15 mai 2016, ora estimată 24.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din localităţile: Păstrăveni, Iugani, Nisiporești, Barticești, Doljești, Oțeleni, Săbăoani, Adjudeni, Tămășeni, Brăești, Lungani, Sârca, Bîra, Rotunda, Butea, Buhonca și Buruienești. În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi roagă consumatorii afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, clienţii pot suna la numărul de telefon 0232.969”, se arată în comunicatul de presă.

De asemenea, compania ApaVital atrage atenția că în localitățile Târgu Frumos și Valea Lupului apa potabilă va fi furnizată cu presiune scăzută.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Mihai IRIMIA 5 ani

    In comuna GABINTI cand se trage apa la cetateni in comuna,strada,case. Suntem in sec. XXI. Multumesc.