Prima paginăSocial

140 de candidați au absentat ori s-au retras de la titularizare

140 de candidați au absentat ori s-au retras de la titularizare

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 17 iulie, a avut loc proba scrisă a concursului de titularizare, care s-a desfăşurat, în Neamţ, în două centre, la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” și Colegiul Tehnic Forestier din Piatra Neamţ, între orele 10 și 14.

Conform reprezentanţilor ISJ Neamţ, 527 de candidaţi au fost admişi în județ pentru proba scrisă. 67 de candidaţi au absentat, alţi 52 de candidaţi s-au retras invocând motive personale, iar 21 din motive medicale. Niciun candidat nu a fost eliminat în Neamț.

La nivel național, 27.724 de candidaţi s-au înscris în 2019 în vederea susţinerii examenului de titularizare, 4.740 dintre aceştia din promoţia 2019. Afişarea primelor rezultate la proba scrisă se va face pe 23 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0