Prima paginăSocial

14 posturi scoase la concurs din sursă externă, în cadrul IPJ Neamț

14 posturi scoase la concurs din sursă externă, în cadrul IPJ Neamț

Poliția Română scoate la concurs 1.828 de posturi de agenți și ofițeri de poliție, precum și de personal contractual, prin încadrare directă. Pentru județul Neamț sunt scoase la concurs, prin încadrare directă, zece posturi de ofițeri de poliție și patru posturi de agenți de poliție. Înscrierile se fac online, la adresa de e-mail: sursaexterna@nt.politiaromana.ro, informează IPJ Neamț.

Pentru opt dintre aceste posturi, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț realizează activități de recrutare și organizare a concursurilor, iar pentru restul de șase posturi, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț realizează doar activități de recrutare, detaliile legate de concurs fiind regăsite pe pagina Poliției Române în secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Înscrierile se fac on-line, în perioada 23 septembrie – 5 octombrie, inclusiv în zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Posturile scoase sunt în specialitățile criminalistică, statistică și evidențe operative, comunicații și informatică, logistică, ordine publică, pregătire profesională, siguranță școlară, investigații criminale, investigarea criminalității economice, cabinet, financiar și rutier.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc, începând de astăzi, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

În perioada 21 – 29 octombrie, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice, respectiv proba practică, în funcție de posturile pe care candidează, dacă este prevăzută o astfel de probă. La data de 6 noiembrie va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă, mai precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0