Prima paginăActualitate

12 șoferi prinși băuți la volan, noaptea trecută

12 șoferi prinși băuți la volan, noaptea trecută

Dimensiune text

 

În cadrul acțiunii desfășurate pentru conștientizarea conducătorilor auto cu privire la consecințele conducerii unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale, informează IPJ Neamț.

În noaptea de 30 spre 31 mai, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică, au intensificat acțiunile în trafic, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice. Acțiunea polițiștilor a vizat reducerea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool și conștientizarea conducătorilor auto cu privire la pericolul la care se expun prin consumul de alcool.

„În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40.000 de lei. 12 șoferi au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost depistați circulând sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, polițiștii rutieri au retras trei certificate de înmatriculare. Pe parcursul acțiunii, polițiștii au constatat cinci infracțiuni pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0