Prima paginăSocialEducatie

10 noiembrie – data limită pentru Clubul Copiilor

Dimensiune text

Termenul a fost stabilit de inspectorul general Viorel Stan.  

 

După ce a vizitat luni, 21 octombrie, șantierul noului sediu al Clubului Copiilor, inspectorul școlar general Viorel Stan a stabilit un termen pentru finalizarea lucrărilor.

„Am stabilit ca lucrările să fie finalizate până pe 10 noiembrie. Am discutat cu reprezentanții firmei care efectuează lucrări pe șantier și am înțeles că întârzierile de la data prevăzută inițial au explicații care se susțin în practică și nu sunt cauzate doar de ei”, a spus inspectorul școlar general Viorel Stan.

club 1Lucrările la noul sediu al Clubului Copiilor din Roman au demarat pe 12 octombrie 2011. Clădirea în care a funcționat fosta Școală nr. 2 va fi transformată într-un sediu modern pentru Clubul Copiilor. Clădirea renovată va avea șase săli la parter și trei săli la etaj. Partea din spate a clădirii, realizată din fier și sticlă, este compartimentată în așa fel încât în acest spațiu să funcționeze cercurile de șah și de pictură, vestiarele și grupurile sanitare. Între clădirea inițială și acest corp din sticlă și fier există o curte interioară. Legătura dintre cele două corpuri se va realiza printr-un hol de sticlă. Finalizarea lucrărilor este întârziată cu un an de zile față de termenul stabilit inițial.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0