Prima paginăActualitate

Tânăr reținut de polițiști după un scandal la Făurei

Tânăr reținut de polițiști după un scandal la Făurei

Dimensiune text

 

 

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr din Făurei, după ce ar lovit un bărbat din Roman și ar fi distrus geamul unei societăți comerciale, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Conform IPJ Neamț, la data de 22 iunie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați despre faptul că un bărbat din Roman a fost agresat de către o altă persoană. Din investigații a rezultat faptul că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Făurei, se afla pe terasa unei societăți comerciale din localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit cu pumnii în zona feței administratorul societății, în vârstă de 42 de ani, din Roman.

„În urma celor întâmplate, bărbatul s-a refugiat în incinta localului, însă tânărul ar fi forțat ușa de acces și ar fi distrus partea exterioară a geamului, după care a plecat. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este de 300 de lei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Polițiștii l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamț, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, informează IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0