Prima paginăSport

Echipa de handbal CSM Roman și-a prezentat lotul pentru noul sezon

Echipa de handbal CSM Roman și-a prezentat lotul pentru noul sezon

Dimensiune text

 

 

La finalul săptămânii trecute, vineri și sâmbătă, 17 și 18 august, la Roman s-a desfășurat cea de-a XI-a ediție a Turneului „Roman-Vodă Mușat”, turneu de pregătire cu ocazia căruia a fost prezentat și lotul echipei CSM Roman pentru noul sezon.

Alături de gazde, au mai participat HCF Piatra Neamț și Gloria Buzău. Vineri dimineață, HCF Piatra Neamț a pierdut în fața Gloriei Buzău cu 22-31. Ultimele două partide ale turneului le-au adus față în față pe CSM Roman și pe Gloria Buzău: vineri după-amiază, cele două echipe au remizat 29-29, în timp ce sâmbătă dimineață CSM Roman s-a impus cu 30-26 și și-a adjudecat din nou trofeul turneului. Cel mai bun portar al turneului a fost desemnată Ana Maria Mîrcă (CSM Roman), golgheterul competiției a fost Dziyana Ilyina (Gloria Buzău), iar cea mai bună jucătoare – Natalia Vinyukova (Gloria Buzău).

„La sfârșitul acestei săptămâni, CSM Roman va pleca la un turneu de pregătire în străinătate, în Spania, în Gran Canaria, acolo unde a fost invitată această echipă să participe, iar alături de echipa gazdă din Spania vor mai participa o echipă din Suedia și una din Olanda, toate participante în competiții europene. Cazarea, masa și transportul în interior vor fi asigurate gratuit de organizatori, ceea ce înseamnă că CSM Roman reprezintă un nume în handbalul european, ne-a bucurat mult această invitație și ne bucurăm, în același timp, că putem să o și onorăm”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Noul campionat al Ligii Naționale de handbal feminin este programat să înceapă în data de 2 septembrie, în prima etapă CSM Roman având programat meci în deplasare la CSM Bistrița.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0