Cine va fi viceprimar al Romanului până în 2020

Cine va fi viceprimar al Romanului până în 2020

Dimensiune text

 

1primarie407c-680x365Vineri, 24 iunie, odată cu preluarea mandatelor de consilieri locali se va decide şi cine va fi viceprimarul municipiului Roman pentru următorii patru ani. Dat fiind faptul că PNL are majoritate în Consiliul Local, cel mai probabil viceprimarul va veni din partea acestei formaţiuni politice.

Viceprimarul se alege din rândul consilierilor locali, la Roman PNL având 15 aleşi şi PSD restul până la totalul de 21 – adică şase, fiind, practic, în minoritate. Din informaţiile noastre, singura opţiune a PNL este tot actualul viceprimar Lucian Micu. Acesta nu a confirmat reinvestirea în funcţie, dar a luat în considerare viitorul pe funcţie.

viceprimar Lucian Micu„Într-adevăr, la şedinţa de constituire a noului Consiliu Local va înceta mandatul actual de viceprimar. Pentru mine a fost o etapă reuşită, cu multe realizări ale echipei conduse de primarul Laurenţiu Leoreanu. Dacă şi consilierii vor considera că merit să fac parte în continuare din această echipă, mă simt onorat şi, în acelaşi timp, obligat să duc mai departe proiectele pe care ni le-am asumat în campania electorală şi la nivelul administraţiei locale”, a declarat Lucian Micu.

Și grupul consilierilor PSD poate veni cu o propunere, însă este greu de crezut că aceasta va conta în faţa majorităţii deţinute de liberali. Viceprimarul se va alege, din rândul consilierilor locali, prin vot secret. Propunerea de candidaţi pentru alegerea viceprimarului se poate face de orice consilier sau grup de consilieri. Spre deosebire de primar, viceprimarul are drept de vot în Consiliul Local.

Din noul consiliu local, din partea PNL, a mai fost viceprimar, tot în timpul mandatului de primar al lui Laurenţiu Leoreanu, liberalul Constantin Ghica.

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • MICULE trebuie sa fii MIC ca sa fii viceprimar….stai cu capul plecat si fii mana dreapta a Primarului cu care se ………

  • Ai dreptate, Cornel. Cu care se sterge ? sau cu care….? :))
    Oricum, ii sta bine in calitate de mascota, il ajuta si fata.
    Cat despre primar, jos palaria !