HomeActualitateRoman

Hoţi cu Passat şi cu tupeu

Hoţii prinşi la sfârşitul săptămânii trecute furau tot ce găseau la îndemână, fără să le pese că proprietarii sunt în locuinţă.

Cei trei hoţi care au fost prinşi în flagrant de poliţişti, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au dat mai multe spargeri în Roman şi în localităţile din zonă, erau bine echipaţi şi le plăcea riscul. „Când au fost prinşi în flagrant, aceştia aveau asupra lor diverse obiecte cu care îşi desfăşurau «activitatea». Autorii au dat dovadă, de mai multe ori, de îndrăzneală, intrând în locuinţe chiar dacă proprietarii erau acasă, şi sustrăgeau orice bun de valoare pe care îl găseau. La Cordun au furat un portofel de pe noptiera aflată lângă patul în care dormea fiul părţii vătămate, fiu care este major, nu vorbim de un copil”, a afirmat comisarul şef Dragoş Bălău, şeful Poliţiei municipiului Roman.

Și, pentru că, într-o noapte, dădeau spargeri în zone care nu erau apropiate, cei trei foloseau maşina soţiei unuia dintre ei, un Volkswagen Passat. Cei trei  – Ionuţ D., de 36 ani, din Bacău, Eusebiu H., de 47 ani, din comuna Racova, judeţul Bacău, şi Andrei P., de 37 ani, din comuna Cordun – au antecedente penale şi sunt suspecţi în cinci cazuri de furt sau tentativă de furt, care au avut loc în mai puţin de o săptămână.

Comentarii

WORDPRESS: 0