HomeRoman

Parcul Municipal, transformat în toaletă publică

Aproximativ 50 de persoane prezente la mitingul organizat sâmbătă de USL au fost identificate de polițiștii locali în timp ce urinau în Parcul Municipal și aruncau gunoaie pe spațiile verzi.

 

 

Mitingul electoral organizat sâmbătă la Roman de USL a dat de furcă polițiștilor locali și echipelor Primăriei Roman. Aproximativ 50 de persoane participante la acest miting au transformat, timp de câteva ore, Parcul Municipal în toaletă publică și groapă de gunoi. „În perioada în care s-a desfășurat mitingul USL, aproximativ 50 de persoane au urinat în zona Parcului Municipal, pe garduri, pe stâlpi și clădiri și au aruncat pe spațiul verde pachete de țigări, șervețele, sticle și alte deșeuri. Am direcționat acele persoane către restaurantul din zonă sau către toaletele publice din Parcul Municipal, însă solicitările noastre nu au fost ascultate”, au precizat polițiștii locali, într-un raport transmis primarului Laurențiu Dan Leoreanu și prezentat de edil în cadrul unei conferințe de presă.

„Atât femei, cât și bărbați, au utilizat parcul ca pe o toaletă publică. Cei care au organizat mitingul trebuiau să îndrume persoanele către toaletele publice. La miting au venit 15 autocare și aproximativ 100 de mașini mici din alte localități, iar aceste persoane, necunoscând municipiul, nu au găsit locuri în care să meargă la toaletă. În urma lor a rămas o zonă complet batjocorită”, a spus Laurențiu Dan Leoreanu. Edilul a susținut că la mitingul USL de la Roman au fost prezente aproximativ 1.500 de persoane, din care 300 din municipiu și 1.200 veniți din alte localități. „Ulterior, s-a făcut curat în acea zonă, însă Romanul nu trebuie să fie batjocura nimănui”, a concluzionat primarul.

Comentarii

WORDPRESS: 6
  • Atat ii duce mintea, si totusi au drept de vot.

  • nimeni 11 ani ago

    parca erau 7000 la miting,acum 1500
    „ziaristii” se contrazic de la o zi la alta

    • Maria 11 ani ago

      Invata sa citesti si apoi da-ti cu parerea asupra ce scriu ziaristii.
      Si totusi ai drept de vot…

      • Mihalcea 11 ani ago

        Oricum ,cu sau fara drept de vot,tot noi USL-ul suntem la putere d-na Maria.Ne -am saturat de acesti PDL-isti comunisti.

      • sienenu` 11 ani ago

        ..iar tu invata sa scrii corect gramatical:” asupra ce scriu”-nu te zgaraie pe creier?

  • Cristi 11 ani ago

    Pai de ce nu s-a implicat primaria mai mult, sa instaleze toalete publice si mai multe cosuri de gunoi in zona ?

    Eu cred ca atunci cand iti vin musafiri acasa ii primesti cum se cuvine, nu-i trimiti la toaleta de la crasma din coltul strazii si nici nu-i pui sa duca gunoaiele ramase la tomberonul din spatele blocului.

    Oricum, primaria nu avea nici un interes sa se implice prea mult !!!