Prima paginăAdvertorial

Ziua porților deschise la Cersanit România

Ziua porților deschise la Cersanit România

Dimensiune text

 

10 decembrie 2016 a fost ziua în care porțile Cersanit România s-au deschis pentru a primi copiii salariaților, precum și rudele de gradul I ale acestora, dornice să cunoască mai bine locul de muncă al părinților lor, al fraților, soților sau soțiilor. Ne-au trecut, astfel, pragul peste 100 de copiii și părinții sau rudele responsabile cu aceștia.

cersanit-01

Vizita în cadrul celor două secții de producție ale unității s-a făcut pe baza unui traseu bine stabilit în prealabil, astfel încât să fie cuprins întreg fluxul tehnologic de producție al obiectelor sanitare, cât și al ceramicii termice. Condus de către un ghid desemnat din partea angajaților societății, grupul de vizitatori a putut vedea la fața locului angajații care în acel moment se aflau la locul de muncă și îndeplineau sarcinile aferente postului fiecăruia. Astfel, s-au putut observa mult mai bine pașii care se parcurg în realizarea obiectelor sanitare sau a cahlelor de teracotă, de la materia primă care intră în componența lor și până la produsul finit pe care cu toții îl avem în casele noastre, totul fiind prezentat într-o manieră simplistă, pe înțelesul copiilor mai mici sau mai mari.

Vizita din fiecare dintre cele două secții de producție s-a finalizat cu un experiment interesant și captivant mai ales pentru cei mici, s-au realizat probe de laborator pe un obiect sanitar produs finit, iar în cadrul secției de producție ceramică termică cei mici au avut plăcerea de a modela figurine din masa de bază folosită în producția de cahle de teracotă, argila. Și-au dat frâu liber imaginației și au creat oameni de zăpadă, sănii trase de reni sau alte figurine care au fost arse în cuptoarele noastre și înapoiate fiecărui copil în parte, în amintirea frumoasei vizite.

Totul a culminat cu o surpriză pregătită de către conducerea unității: întâlnirea cu Moș Crăciun! Bineînțeles că surpriza a făcut deliciul copiilor, încântați că pot să îi spună moșului poeziile învățate la școală, să facă o poză în brațele Moșului și, nu în ultimul rând, să primească un cadou din partea lui. Încântați peste măsură, copiii ne-au promis că vor mai veni în vizită și cu alte ocazii, ori de câte ori porțile unității se vor deschide pentru a-i primi – și se vor redeschide cu siguranță în viitorul apropiat!

cersanit-02

CERSANIT ROMANIA SA este membru a ROVESE CAPITAL GROUP din Polonia, care este unul dintre cei mai importanți producători de plăci ceramice, obiecte sanitare, mobilier și accesorii pentru baie, căzi și cabine de duș, cu fabrici și operațiuni de business în toată Europa.

În fabrica din Roman se produce o parte din portofoliul grupului de obiecte sanitare și desigur, produsele cu tradiție – teracota pentru sobe.

Vizitați www.cersanit.ro și www.rovese.com pentru mai multe detalii, sau sediul companiei din Aleea Plopilor nr.10, Roman, județul Neamț.

 

COMUNICAT DE PRESĂ

COMENTARII

WORDPRESS: 0