HomeRoman

Ziua mediului a fost sărbătorită de liceeni

Filiala Roman a Cercului Ecologist Român, în colaborare cu Primăria Roman, a organizat marți, 5 iunie, de Ziua internațională a mediului, un concurs pe teme de protecția mediului, la care au participat elevi din toate liceele din Roman, grupați pe echipaje.

 

La deschiderea concursului a fost prezent primarul Romanului, Laurențiu Dan Leoreanu, care i-a felicitat pe participanți pentru implicare. „Sîntem deschiși la orice inițiativă venită din partea tinerilor și vă aștept cu propuneri interesante pentru a colabora pe teme diverse„, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu.
Am inițiat acest concurs pentru că protecția mediului este un subiect care ne interesează pe toți și pentru că ne dorim mai mult spațiu verde, care înseamnă mai puțin praf, mai puțină poluare și o viață mai curată pentru noi și pentru copiii noștri„, a spus reprezentantul filialei Roman a Cercului Ecologist Român, inginerul Constantin Ghica.

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • un cetatean 11 ani ago

    Nedumerire :Concursurile scolare se tin in unitati de invatamant sau la Primarie ? Pai poate se organizeaza si evaluarea nationala sau bacalaureatul acolo …Chiar daca a fost la initiativa Cercului Ecologist Roman si a Primariei Roman, cred ca acest concurs ar fi trebuit sa se organizeze intr-o unitate de invatamant .Asa, pare ca are o conotatie politica , de campanie electorala mascata! Mie asa mi se pare, parerea mea …