Ziua campionilor, regal sportiv oferit de Clubul Bao Roman

Home

Ziua campionilor, regal sportiv oferit de Clubul Bao Roman

Duminică, 22 mai, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor municipiului Roman, membrii Clubului Sportiv Bao Roman au oferit romașcanilor un adevărat regal sportiv. Artele marțiale practicate la Roman de 32 de ani, sub coordonarea entuziastului Mihai Cristea, au încununat efortul constant și dedicat al membrilor clubului cu zeci de medalii și titluri la competiții prestigioase.

Practicanții Qwan Ki Do au impresionat cu demonstrațiile lor spectatorii prezenți duminică în piața Roman Mușat, nu doar prin acuratețea execuției, ci și prin vârstă.A fost o demonstrație a copiilor și juniorilor, care a încântat romașcanii. Artele marțiale sunt mai mult decât un sport, de aceea cred că se bucură de susținere și au atractivitate în rândul copiilor, a tinerilor. Roadele muncii lor s-au văzut și la ultima mare competiție la care am participat în aprilie 2022, la prima ediție a Campionatului mondial de Qwan Ki Do pentru copii și juniori, de la Padova (Italia). Ne-am întors cu 36 de medalii, dintre care 18 medalii de aur! Mulțumirea noastră este maximă! Am profitat de momentul de astăzi pentru a-i evidenția pe cei care au obținut rezultate deosebit de frumoase de la acest campionat!”, a declat Mihai Cristea, antrenor emerit al Clubului Sportiv Bao Roman.

În cei 32 de ani de activitate a clubului, practicanții Qwan Ki Do au dovedit, indiferent de profesiile alese în viață, că artele marțiale i-au ajutat să-și modeleze caracterul și stilul de viață. În prezent, membrii Clubului Bao Roman, cu vârste între 5 și 60 de ani, fac dovada că succesul poate fi obținut doar prin muncă, dăruire și perseverență. (Cristiana BORTAȘ)

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0