HomeActualitateRoman

Ziarul de Roman se implică în campania de luptă împotriva tăierii pădurilor

În urma sesizărilor primite la redacţie cu privire la imagini video şi fotografii ce par a reprezenta modul în care se taie ilegal material lemnos din zona Romanului – Dealu Mărului, Ziarul de Roman demarează o campanie, în parteneriat cu instituţiile statului, pentru a „face lumină” în aceste cazuri, pe litera legii.

dealul 1În cursul acestei dimineţi, Ziarul de Roman a luat legătura cu reprezentanţii Romsilva, care ne-au comunicat că au cunoştinţă despre imaginile publicate pe reţelele de socializare şi că, cel târziu mâine, 17 februarie, vor emite un punct de vedere care să lămurească dacă materialul lemnos a fost tăiat din pădure conform legii.

În acelaşi sens, pentru o mai bună operabilitate, astfel de evenimente surprinse de dumneavoastră vor fi imediat comunicate reprezentanţilor legii şi de la aceştia vom aştepta răspunsuri clare pentru stoparea acestui fenomen, despre care se vorbeşte mult, dar în legătură cu care se iau prea puţine măsuri de protejare a mediului, a resurselor naturale.

Vom reveni cu detaliile pe care oamenii legii ni le vor furniza privind măsuri concrete pe care cetăţenii le pot lua pentru a reclama eventuale tăieri ilegale de arbori.

Adresele noastre de contact vă stau la dispoziţie: redactia@ziarulderoman.ro şi ziarulderoman@gmail.com.

dealul 3 dealul 2

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0