Zi de bucurie pentru nouă copii aflați în dificultate, din partea Fundației „Episcop Melchisedec”

HomeSocial

Zi de bucurie pentru nouă copii aflați în dificultate, din partea Fundației „Episcop Melchisedec”

 

Monahia Dionisia Șchiopu, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman, a fost prezentă luni, 30 decembrie, la Complexul Romanița, unde a oferit unei mame cu nouă copii pachete cu dulciuri, fructe și bani. Banii donați de sponsori au fost strânși în urma concertului caritabil susținut de copiii centrelor de zi din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, în ziua de 20 decembrie.

Fundația Episcop Melchisedec, în calitate de co-organizator al acestui eveniment caritabil, s-a prezentat cu preșcolarii Grupei mari a Grădiniței cu Program Prelungit „Episcop Melchisedec”, pe scena Sălii de festivități din Central Plaza-Bacău. Aici, aceștia i-au încântat pe spectatorii prezenți cu frumoasele lor colinde interpretate, la eveniment fiind prezent și părintele Pimen Costea, vicar eparhial. Alături de obolul celor care au concertat în acea zi și al participanților care au lăsat un dar în cutia special pregătită, Fundația „Episcop Melchisedec” a oferit din partea sa familiei aflată în dificultate și câteva pachete cu dulciuri și fructe, arată reprezentanții Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

„Dorim tuturor copiilor, părinților, angajaților și colaboratorilor Fundației «Episcop Melchisedec» un An Nou cu sănătate, prosperitate, realizări personale și profesionale! La mulți ani!”, a declarat directoarea Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0