Prima paginăActualitate

Zeci de vitezomani au rămas fără permis, în minivacanța de Sfânta Maria Mare

Zeci de vitezomani au rămas fără permis, în minivacanța de Sfânta Maria Mare

Dimensiune text

 

În patru zile, pe perioada minivacanței de Sfânta Maria Mare, poliţiştii nemțeni au intervenit la 314 de sesizări, au constatat peste 100 de infracţiuni și au aplicat aproximativ 800 de sancțiuni contravenționale, în urma abaterilor constatat, informează IPJ Neamț.

În urma activităţilor desfăşurate în teren, pentru prevenirea faptelor antisociale, apărarea patrimoniului public şi privat, dar și pentru creşterea siguranţei rutiere, în perioada 11-15 august au fost constatate 118 de infracţiuni, dintre care 37 contra persoanei, 40 contra patrimoniului și 16 la regimul siguranței rutiere.

În această perioadă, au fost surprinși în flagrant 16 autori de infracțiuni, față de patru persoane au fost luate măsuri preventive, iar două persoane care erau urmărite au fost depistate de polițiști. Au fost aplicate 787 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 142 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică.

„În urma controalelor desfăşurate în trafic, pentru salvarea de vieţi omeneşti, poliţiştii au depistat șase conducători auto aflați sub influența alcoolului, cărora le-a fost reținut permisul de conducere, iar alte 46 de permise au fost reținute pentru viteză neregulamentară. În această perioadă s-a înregistrat un aflux de persoane la manifestările cultural-artistice și religioase, organizate în această minivacanță pe raza județului Neamț, ce s-au desfășurat fără incidente grave în planul ordinii și siguranței publice”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0