Zece persoane sancționate joi, pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare

HomeActualitate

Zece persoane sancționate joi, pentru nerespectarea restricțiilor de deplasare

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19, informează IPJ Neamț.

Pentru prevenirea și limitarea riscului de răspândire a virusului SARS-CoV-2, sub autoritatea prefectului județului Neamț, în ultimele 24 de ore, 220 de polițiști, jandarmi, cadre ale ISU Neamț și polițiști locali, împreună cu celelalte instituții implicate au intensificat activitățile de verificare în zonele aglomerate din mediul urban şi rural, la operatorii economici, dar şi în mijloacele de transport persoane.

Au fost organizate șapte acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate, în special, restaurante și localuri publice, fastfood-uri, piețe, târguri, mall-uri precum și mijloace de transport în comun, pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate 48 de societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 53 de mijloace de transport și au fost legitimate peste 1.363 de persoane. Echipele de control au depistat 61 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală. Alte zece sancțiuni contravenționale au fost aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de peste 13.000 de lei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0